Småfly krasjet nær Modi’in

To personer er omkommet, melder israelske medier.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Et småfly gikk fredag i bakken i et boligområde sentralt i Israel, i nærheten av byen Modi’in. To personer er blitt drept, melder Yedioth Aharonoth.

På grunn av det som trolig var problemer med flyet, forsøkte piloten å lande i bygaten Menachem Begin uten å lykkes. De to personene som ble drept var begge ombord i flyet og i midten av 50-årene. Magen David Adom erklærte dem døde med en gang da de ankom stedet.

Politiet og De israelske luftfartsmyndighetene (IAA) har nå innledet en etterforskning av hendelsen.

Forrige artikkelTre nye lokalforeninger på tre måneder
Neste artikkelObama: – Vi støtter Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no