Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Madonna starter verdensturné i Israel

Madonna har bestemt seg for å starte sin 2012-2013 verdensturné i Israel. 30.000 billetter kommer til å bli lagt ut for salg.

Madonna hadde æren av å stå for pausemusikken under USAs største sportsarrangement, Superbowl, søndag. Tirsdag meldte hun at hennes kommende verdensturné starter i Israel 29.mai.

Årets konsert kommer til å være enda mer spektakulær enn noen gang før, forteller Madonnas manager i Israel, Shuki Weiss, til Jerusalem Post. Settet kommer til å inkludere en «satellitt-scene» som vil komme 40 meter ut over stadionet. Madonnas fans vil med andre ord kunne komme henne ganske nær. Scenen kommer til å være 6 etasjer høy, slik at de som sitter langt unna også vil kunne se stjernen.

– Fans kan forvente å se noe av det mest avanserte innen lyd-, lys- og sceneproduksjon sier Weiss.

 

Kommer ikke alene

Madonna er forventet å komme til Israel hele to uker før konserten. Mer enn 300 mennesker kommer sammen med henne, og skal gjøre de siste forberedelsene før turneen starter. Madonna kommer til å bruke mesteparten av tiden på å forberede showet sitt, men noe tid vil det bli til å se landet og besøke steder, forteller Weiss.

 

Personlig interessert i Israel

Madonna har de siste årene vært på flere private besøk i Israel, etter at hun ble interessert i å praktisere kabbalah, en form for jødisk mystisisme. Israel, jødedom og hebraisk har de siste årene hatt en annen betydning for henne enn tidligere, og den kjente popsangeren har brukt jødiske symboler og hebraisk som del av sin opptreden. Kanskje mest kjent er musikkvideoen til Die Another Day der hebraiske bokstaver og tefillin, jødiske bønnereimer, er en viktig del av uttrykket i videoen.

 

4 promille av Israels befolkning

Med 30.000 seter på Ramat Gans stadion betyr det at hele 4 promille av Israels befolkning kan få sjansen til å se «dronningen av pop» live. Madonna har tidligere holdt konserter i Israel i 1993 og 2009. Flere vil nok også sette pris på årets mulighet til å kjøpe billigere billetter. I 2009 var det mange som klaget på at billettprisene var for høye, henholdsvis 490 shekel (760 kroner) for vanlig billett og mellom 1500 og 2500 shekel (2300 og 3900 kroner) for VIP-billetter. I år vil prisen for ordinære billetter variere mellom 240 og 490 shekel (370 og 760 kroner.)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart