David Horovitz lanserer The Times of Israel

Tidligere sjefsredaktør i Jerusalem Post lanserte i forrige uke en ny israelsk nettavis. – Vi tar sikte på å komme med innhold som er friskt, fascinerende og underholdende, sier David Horovitz.

The Times of Israel går inn i markedet av engelsk-språklige israelske nettaviser, hvor de konkurrer med veletablerte nettsteder som Jerusalem Post, Ha’aretz, Yedioth Aharonoth og Israel Hayom. The Times of Israel ønsker å gi en bred dekning av utviklingen i Israel, Midtøsten og den jødiske verden.

Det er en erfaren journalist som står i bresjen for The Times of Israel. David Horovitz har arbeidet for Jerusalem Post fra 1983 til 1990, og gikk deretter til The Jerusalem Report hvor han etterhvert ble redaktør. I 2004 vendte Horovitz tilbake til Jerusalem Post som sjefsredaktør. Han gikk av i 2011. Horovits har også skrevet flere bøker og vunnet to priser for sin journalistikk.

I den nye redaksjonen finnes flere av Israels ledende engelskspråklige journalister. The Times of Israel har også hentet inn mange ulike bidragsytere som skal levere innhold fast eller sporadisk. Nettavisen er delt inn i flere underkategorier: Israel & The Region, Jewish Times, Inside Israel, Start-Up Israel, Ops & Blogs og The Jewish Planet.

Her kan du lese sjefsredaktørens egen oppstartshilsen.

 

DEL
Forrige artikkelLapid forteller hva han står for
Neste artikkelNetanyahus prinsipper for tilbaketrekning
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Andreas Fagerbakke hadde deltids arbeidspraksis i MIFF i ett år fra oktober 2011 til oktober 2012. I denne perioden skrev han også noen saker for miff.no.