David Horovitz lanserer The Times of Israel

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

The Times of Israel går inn i markedet av engelsk-språklige israelske nettaviser, hvor de konkurrer med veletablerte nettsteder som Jerusalem Post, Ha’aretz, Yedioth Aharonoth og Israel Hayom. The Times of Israel ønsker å gi en bred dekning av utviklingen i Israel, Midtøsten og den jødiske verden.

Det er en erfaren journalist som står i bresjen for The Times of Israel. David Horovitz har arbeidet for Jerusalem Post fra 1983 til 1990, og gikk deretter til The Jerusalem Report hvor han etterhvert ble redaktør. I 2004 vendte Horovitz tilbake til Jerusalem Post som sjefsredaktør. Han gikk av i 2011. Horovits har også skrevet flere bøker og vunnet to priser for sin journalistikk.

I den nye redaksjonen finnes flere av Israels ledende engelskspråklige journalister. The Times of Israel har også hentet inn mange ulike bidragsytere som skal levere innhold fast eller sporadisk. Nettavisen er delt inn i flere underkategorier: Israel & The Region, Jewish Times, Inside Israel, Start-Up Israel, Ops & Blogs og The Jewish Planet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her kan du lese sjefsredaktørens egen oppstartshilsen.

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag