Israelsk kjærlighetsserie til USA

Den israelske reality-serien «Shalosh» («Tre») har blitt kjøpt av CBS Entertainment. «Shalosh» handler om tre kvinner i forskjellig alder som alle leter etter kjærligheten.

Den engelskspråklige versjon av serien vil bli produsert i samarbeid mellom Magical Elves og Harry Potter-regissør, Chris Colombus. Serien kommer også til å bli kalt «Three» («Tre») i USA.

 

«Shalosh:» Tre kvinner søker kjærlighet

«Shalosh» gir et nært innblikk i søken etter kjærlighet blant tre kvinner som aldri før har møtt hverandre. De tre blir hverandres støttespillere og medhjelpere for å finne den riktige mannen for hver av dem. Til forskjell fra andre reality-serier utvikler kvinnene som deltar i «Shalosh» vennskap og gir hverandre støtte under prosessen der de går på dater og tar avgjørelser om hvilken mann de skal satse på.

I Israel har «Shalosh» hatt veldig gode seertall med mer enn 700.000 seere per episode og over 2,6 millioner i løpet av serien. Ved seriens siste episode, der de tre kvinnene bestemte seg for hva de skulle gjøre i kjærlighetslivene sine, fulgte cirka en million israelere med på tv-skjermen. Seriens Facebook-side har 24000 ”likes”.

 

Nært forhold til Israel gav ny serie i USA

De aller fleste tv-serier som blir solgt fra ett land til et annet, blir fremforhandlet og kjøpt via agenter. Variety-magasinet forteller at med «Shalosh» var dette ikke tilfellet. Nina Tassler som er programsjef hos CBS var nemlig på besøk i Israel. Hun møtte Keshets direktør under oppholdet og ble med en gang begeistret for «Shalosh».

Tassler er et meget aktivt medlem av den jødiske føderasjonen i Los Angeles. Hun reiser til Israel jevnlig for å støtte organisasjonens undervisning om israelsk tv og film, der studenter får tilgang til personer høyt oppe i bransjen og blir undervist av dem. I løpet av de mange årene hun har gjort dette arbeidet har hun tilegnet seg tilgang til den israelske tv-verdenen og kontakt med programsjefer i israelsk tv.

 

«Homeland» basert på israelsk serie

Dette er den sjette tv-serien fra Keshet som blir kjøpt av amerikansk fjernsyn. «Hatufim» («Kidnappet») er kanskje den som er mest kjent. I USA ble denne serien nemlig kalt «Homeland» og den vant nylig en Golden Globe for beste fjernsynsserie. «Homeland» kan i Norge sees på TV2.

  • Dersom du skulle ha lyst og mulighet, kan du søke om å bli deltaker i reality-serien 3 her.

 

Forrige artikkelIsraels historie på frimerker
Neste artikkelByrådet i Tel Aviv vil ha buss også på lørdager
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag