Rekrutt i grensepolitiet knivstukket nær Karmiel

Illustrasjon: Michael Loadenthal
Illustrasjon: Michael Loadenthal

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En rekrutt i grensepolitiet som hadde blitt knivstukket i magen, ble funnet i en bil ved Tefen-krysset, nær Karmiel i nordlige Israel torsdag. Et nødredningslag ankom stedet og behandlet soldaten, før de tok ham til Nahariya sykehus. IDF forteller at motivet for angrepet var kriminelt, skriver Yedioth Aharonoth.

De første rapportene indikerer at han ble angrepet etter at å ha gått inn i en oliventtrelund, like ved et haikested, der han hadde ventet sammen med en venn, på å få sitte på med noen, forteller Times of Israel. Magen David Adom ble underrettet om knivstikkingen 16:10.

Rekrutten var ved bevissthet og iført uniform da det medisinske personellet kom til stedet. Politiet lette etter gjerningsmannen i nærområdet. De arresterte et par timer senere to 16 år gamle gutter fra en nærliggende landsby.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag