Ha’aretz tar betalt

Som første engelskspråklige israelske nettavis vil Ha’aretz.com snart kreve betaling for bruk av sine tjenester.

Ha'aretz
Ha'aretz

Det venstreorienterte israelske mediehuset Ha’aretz satser tungt på sine digitale utgivelser om dagen. Ha’aretz.com kommer snart i en helt ny utforming, en oppdatering av smarttelefon-appen lanseres, samt en splitter ny app for lesebrett.

Men det er bare én stor hake: Fra nå av må du begynne å betale for tjenestene.

Dersom du allerede er aviskunde vil du motta det digitale abonnementet uten ekstra kostnad. Men en egen pris skal bli utarbeidet for dem som kun ønsker tilgang til de digitale mediene. Et digitalt abonnement betyr også at du kan logge deg inn gratis og lese samtlige artikler på New York Times’ nettsider, grunnet samarbeidet dem i mellom.

Forrige artikkelKadima med i regjering – nyvalg avlyst
Neste artikkel– Politisk mesterstykke av Netanyahu
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no