John Cleese med i israelsk film

John Cleese (Foto: Pieter Baert, Flanders DC)
John Cleese (Foto: Pieter Baert, Flanders DC)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Filmen  “Hunting Elephants” (Elefantjakten) er regissør Reshef Levys siste prosjekt. Den vil dreie seg om livet til 12 år gamle Jonathan, som mister faren i en ulykke og livet faller fra hverandre. Ulykken inntreffer i banken der faren arbeidet, men arbeidsgiveren nekter å ta ansvar for dødsfallet. De truer Jonathan med å ta fra ham huset.

Da bestemmer han seg for å rane banken og får med seg tre pensjonister til jobben. Cleese, som spiller en britisk lord, blir etter kort tid en del av det aldrende ranslaget, forklarer Yedioth Aharonoth.

Regnet med å få avslag
– Da manuset var ferdig reiste vi for å møte Cleese. Han var på en konferanse og vi banket bare på døren. Vi fant ham på et hotell og gav ham manuset. Jeg sa: “Jeg tror vi har en rolle til deg”, hvorpå han svarte: “Noe slikt har ikke skjedd med meg siden 1960-tallet”, forklarer Levy, som hadde lite håp om å få med seg den verdensberømte britiske skuespilleren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge regissøren fant han og Cleese tonen umiddelbart denne dagen på hotellet.

– Innen halvannen time hadde samtalen blitt utrolig idiotisk. Jeg tror det er en iboende beundring mellom komikere. Vi snakket samme språk. Selv dersom filmen viser seg å floppe helt, er det en fantastisk opplevelse. Vi har de beste skuespillerne noensinne, mener han.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag