Nytt album fra Idan Raichel Project

Idan Raichel framførte en del av sine sanger fra det nye albumet “Quarter to Six” i Tel Aviv mandag.

Idan Raichel og hans prosjekt er ute med nytt album. (Foto: Miles Berson, flickr.com)
Idan Raichel og hans prosjekt er ute med nytt album. (Foto: Miles Berson, flickr.com)

Idan Raichel fortalte pressen om bakgrunnen for tekstene til mange av sangene hans og om reisen han har vært på mens albumet har blitt skapt, rapporterer Jerusalem Post. To sanger som har fått særlig god mottakelse er “Achshav Karov” (Close Now) og “Belayla” (At Night).

Sangeren liker å bruke samarbeidspartnere som har ulik kulturell og musikalsk bakgrunn i sine prosjekter. For første gang i Israels historie skal en sang på tysk bli utgitt av et lokalt plateselskap, ettersom han samarbeider med den tyske kontratenoren Andreas Scholl.

Quarter to Six er foreløpig vanskelig å få tak i utenfor Israels grenser, men kan kjøpes via tredjepartsselgere på Amazon. iTunes selger forøvrig tre av Raichels fire andre album, mens Platekompaniet selger to av dem.

Hør sangen “Belayla” fra den nye platen her:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r6OJaznoZEI[/youtube]

Forrige artikkelObama: – Å stå med Israel gjør verden til et bedre sted
Neste artikkelIdrett i Israel – på godt og vondt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no