Far og datter skutt og drept i Jerusalem

En advokat og hans datter ble skutt av en israelsk sikkerhetsvakt, i Jerusalem tirsdag morgen. Motivet er foreløpig uklart.

Bakerst i midten ser du Clal-bygningen på Jaffa Road, hvor en far og en datter ble skutt tirsdag 23. juli 2013. (Foto: Brian Negin, flickr.com)
Bakerst i midten ser du Clal-bygningen på Jaffa Road, hvor en far og en datter ble skutt tirsdag 23. juli 2013. (Foto: Brian Negin, flickr.com)

Sentralt på Jerusalems Jaffa Road på kontoret til advokatfirmaet hans, ble en mann og hans datter skutt og drept av en israelsk sikkerhetsvakt. Politiet og Magen David Adom var raskt på stedet, men klarte ikke å få liv i dem. Mannen var 50 år gammel, mens datteren var i 20-årene.

Den mistenkte ble arrestert av politiet og har blitt ført inn til avhør. Mannen har samarbeidet med politiet, men det er fortsatt uvisst hva som er motivasjonen hans, forklarer politiet til Ha’aretz.

Forrige artikkelHel-israelsk “Hollywood-film”
Neste artikkelKnesset-medlem lenket seg fast til podiet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no