Hel-israelsk “Hollywood-film”

Regissør og hovedrolleinnehaver: Hollywood-skuespiller født i Israel. Lokasjon: Israel. Hovedbidragsyter: Israel. Nasjonalitet til forfatteren av boken filmen blir basert på: Israelsk.
Den amerikansk-jødiske skuespilleren Natalie Portman (Foto: Mira John, flickr.com)
Den amerikansk-jødiske skuespilleren Natalie Portman (Foto: Mira John, flickr.com)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Amerikansk-jødiske Natalie Portman (Black Swan, Brothers) har mottatt 3,5 millioner kroner fra Jerusalem Film Fund, for å lage en ny film i Israel. Den verdenskjente Hollywood-skuespilleren er selv født i Israel, og skal både regissere og spille hovedrollen i spillefilmen. Portman snakker flytende hebraisk.

Inspirasjonen har hun funnet i boken “En fortelling om kjærlighet og mørke”, som er skrevet av den velrenommerte israelske forfatteren Amos Oz. Filmen skal baseres på denne boken og handler om Oz’ mentalt syke mor og farens forsøk på å hjelpe henne. Portman har i mange år ønsket å filmatisere nettopp denne selvbiografien, forklarer Jerusalem Post, som regnes som et av hans største verk.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise