Israelsk miss i davidsstjerne

Når Mor Maman (bildet) skal delta i finalen av Miss World i London 14. desember, stiller hun opp med en kjole som tydelig viser hvor hun kommer fra.

Mor Maman i kjole designet av Efrat Kalig. (Foto: Shuka Cohen, via ynetnews.com)
Mor Maman i kjole designet av Efrat Kalig. (Foto: Shuka Cohen, via ynetnews.com)
 
Støtter DU det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland? Klikk her for å bli medlem av MIFF fra kun kr. 4,- per uke

Mor Maman har allerede vært i London i flere uker for å forberede seg til finalen, melder Yedioth Aharonoth. I Miss World 2014 deltar omkring hundre andre finalister. Kjolen som Mor Maman skal konkurrere i er designet av den israelske designeren Efrat Kalig.

Mor Maman ble kåret Miss Israel i mars. 19-åringen kommer fra Beersheba. Hennes mor døde i en trafikkulykke da hun var 14 år. Hennes drøm er å starte en kjede av helsesenter i Israel.

nettsiden til Miss World får hun spørsmål om hvilken makeup hun ikke kan klare seg uten.

– Jeg kan leve uten makeup, jeg foretrekker å være naturlig, svarer Maman.

Mor Maman. (Foto: Shuka Cohen)
Mor Maman. (Foto: Shuka Cohen)

Se videopresentasjon av Mor Maman.

Forrige artikkelHjelp MIFF å spre Israels beste argumenter i Trøndelag
Neste artikkelOmsetning på torget passerte fire millioner kroner
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -