Mariah Carey til Israel

Inviterer til sin første konsert i Israel.

Mariah Carey. (Foto: Ethan Miller/Getty Images via ABC)
Mariah Carey. (Foto: Ethan Miller/Getty Images via ABC)

Den amerikanske sangartisten Mariah Carey holder sin første konsert i Israel 18. august.

– Shalom Israel. Jeg kommer for å se dere 18. august. Jeg håper dere kommer for å se meg, sa Carey i en kort videohilsen som ble publisert 22. juli.

Carey var i Israel med sin australske kjæreste James Packer i juni. Packer er en investor med en anslått formue på mellom 20 og 30 milliarder kroner. Det gjør ham til den fjerde rikeste mannen i Australia. Packer ser på Israel som et spennende marked for investeringer.

Forrige artikkelTre israelske universiteter inne på topp hundre
Neste artikkelMIFF søker frivillige medarbeidere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.