Minst ti jøder blir tiltalt etter hatbryllup

Jødiske ekstremister blir tiltalt for ulovlig våpenbesittelse og andre lovbrudd.
Skjermdump fra bryllupsvideoen slik den ble sendt på israelsk tv i desember 2015 (via Dagbladet.no).
Skjermdump fra bryllupsvideoen slik den ble sendt på israelsk tv i desember 2015 (via Dagbladet.no).
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

I desember ble en video av en bryllupsfeiring i Jerusalem spredt i israelske og internasjonale medier. Bryllupsgjestenes hatefulle oppførsel, hvor de blant annet knivstakk et bilde av en 18 måneder gammel palestinsk gutt, sjokkerte og høstet fordømmelse fra hele det politiske spekteret i Israel.

Nå følger påtalemyndighetene opp med tiltaler mot brudgommen og flere av hans bryllupsgjester.

– Minst ti personer som deltok i “hatbryllupet”, inkludert brudgommen, er det ventet vil bli tiltalt, melder Yedioth Aharonoth 7. mars. Blant de tiltalte er også mindreårige. Advokat Itamar Ben-Gvir er forsvarer til noen av de tiltalte, og var selv til stede på bryllupet. Han mener påtalemyndighetene burde etterforske og tiltale arabere som feirer bryllup med “skyting og forbannelser av staten Israel og oppvigleri til å myrde jøder”.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelObama vurderer å etterlate seg en oppskrift
Neste artikkelKnivangrep og steinkasting i Jerusalem
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise