Netanyahu tøyset med Conan O’Brien

Benjamin og Sara Netanyahu tok imot Conan O'Brien i statsministerboligen. (Foto: Kobi Gideon/Flickr)
Benjamin og Sara Netanyahu tok imot Conan O'Brien i statsministerboligen. (Foto: Kobi Gideon/Flickr)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu tok i bruk humor da han skulle ønske den amerikanske komikeren og talkshow-verten Conan O’Brien til Israel. I en video publisert i sosiale medier spøker Netanyahu med den kjente talkshow-verten.

Se klippet ved å trykke på videoavspilleren under;

O’Brien skal tilbringe fem dager i Israel for å spille inn en episode av serien Conan uten grenser. Han ankom landet mandag og har allerede rukket å besøke flere hellige steder, prøvd frokosten shakshuka og hatt middag med Netanyahu og kona i statsministerboligen. Dette er den kjente talkshow-vertens første besøk til Israel.

Artikkelen fortsetter under annonsen
O'Brien skal besøke store deler av Israel. Her fra Jerusalem. (Foto: Facebook)
O’Brien skal besøke store deler av Israel. Her fra Jerusalem. (Foto: Facebook)


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag