Israelsk universitet til topps i kåring

Området til Technion teknologiske institutt i Haifa. (Foto: Wikipedia)
Området til Technion teknologiske institutt i Haifa. Universitet går til topps i prestisjetung kåring. (Foto: Wikipedia)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Technion teknologiske institutt er kåret til best i verden i å lære studentene digitale ferdigheter, samt å forberede dem til å jobbe på en digital arbeidsplass, ifølge en liste publisert av Times Higher Education journal.

– Dette er en æresbemerkning for universitet, sier presidenten ved Technion, professor Peretz Lavie, til avisen Ha’aretz.

Det Haifa-baserte universitets nærmeste rivaler var University College London på andreplass og Koreas KAIST på tredjeplass. Det anerkjente amerikanske universitet MIT kom på en sjetteplass i kåringen.

– I løpet av de siste årene har Technion lagt vekt på å forberede studentene på de stadige endringene i den digitale revolusjonen. Som et resultat av det har vi utvidet den tverrfaglige forskningen og tatt store steg framover i prosessen med å integrere biovitenskap og ingeniørfag, forklarer Lavie.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag