Israelsk universitet til topps i kåring

Technion teknologiske institutt er best i verden i å lære bort digitale ferdigheter.

Området til Technion teknologiske institutt i Haifa. (Foto: Wikipedia)
Området til Technion teknologiske institutt i Haifa. Universitet går til topps i prestisjetung kåring. (Foto: Wikipedia)

Technion teknologiske institutt er kåret til best i verden i å lære studentene digitale ferdigheter, samt å forberede dem til å jobbe på en digital arbeidsplass, ifølge en liste publisert av Times Higher Education journal.

– Dette er en æresbemerkning for universitet, sier presidenten ved Technion, professor Peretz Lavie, til avisen Ha’aretz.

Det Haifa-baserte universitets nærmeste rivaler var University College London på andreplass og Koreas KAIST på tredjeplass. Det anerkjente amerikanske universitet MIT kom på en sjetteplass i kåringen.

– I løpet av de siste årene har Technion lagt vekt på å forberede studentene på de stadige endringene i den digitale revolusjonen. Som et resultat av det har vi utvidet den tverrfaglige forskningen og tatt store steg framover i prosessen med å integrere biovitenskap og ingeniørfag, forklarer Lavie.

Forrige artikkelStoltenberg tar feil om Willoch
Neste artikkelDet er en myte at FN opprettet Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.