250.000 deltok på Tel Aviv Pride

Den kjente skuespilleren Neil Patrick Harris var ambassadør for paraden.

En kvart million mennesker deltok i pride-paraden i Tel Aviv fredag 14. juni. (Foto: Arsen Ostrovsky)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Ifølge arrangøren var det en kvart million mennesker som deltok på pride-parade i Tel Aviv fredag 14. juni. Pride-paraden i Tel Aviv er den største i Asia og en av de største i hele verden. I tillegg til alle de lokale lokker paraden også til seg rundt 30.000 turister årlig, skriver avisen Ha’aretz.

Mens forholdene for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner er svært vanskelig de fleste steder i Midtøsten, regnes Tel Aviv som en av de mest vennlige byene i verden for mennesker i LHBT-miljøet.

Årets ambassadør for pride-paraden i Tel Aviv var TV-stjernen Neil Patrick Harris, som for de fleste er kjent fra TV-serien «How I met your mother».

Neil Patrick Harris, kjent fra «How I met your mother», var årets pride-ambassadør. (Foto: Tel Aviv kommune)
Forrige artikkelSkole truffet av rakett fra Gaza
Neste artikkelRegjeringen, Ap og Sp sa knusende NEI til Rødts boikottforslag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.