Får bot på 6,8 millioner kroner og samfunnstjeneste

Den israelske supermodellen Bar Refaeli har inngått en avtale med påtalemyndighetene etter skatteunndragelse.
Den israelske modellen Bar Refaeli. (Foto: El Hormiguero, flickr)
Den israelske modellen Bar Refaeli. (Foto: El Hormiguero, flickr)

De siste årene har Bar Refaeli (34) og hennes mor Tzipi Refaeli blitt etterforsket for skatteunndragelser for perioden 2009-2012. Refaeli har hevdet at hun hovedsakelig bodde i utlandet i denne perioden, og har ikke rapportert inn inntekt, dyre gaver og kjendisrabatter som hun mottok. Refaelis argumenter er blitt avvist i flere runder i det israelske rettssystemet. Påtalemyndighetene har anklaget henne for å unndra flere titalls millioner kroner fra beskatning.

Nå har partene inngått en avtale hvor datter og mor betaler 6,8 millioner kroner hver i bot, i tillegg til 21,7 millioner kroner i forsinket skatt. Moren får 16 måneders fengsel og Refaeli får ni måneders samfunnstjeneste.

Avtalen vil bli presentert for distriktsdomstolen i Tel Aviv tirsdag, melder Times of Israel.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise