Får bot på 6,8 millioner kroner og samfunnstjeneste

Den israelske supermodellen Bar Refaeli har inngått en avtale med påtalemyndighetene etter skatteunndragelse.

Den israelske modellen Bar Refaeli. (Foto: El Hormiguero, flickr)
Den israelske modellen Bar Refaeli. (Foto: El Hormiguero, flickr)

De siste årene har Bar Refaeli (34) og hennes mor Tzipi Refaeli blitt etterforsket for skatteunndragelser for perioden 2009-2012. Refaeli har hevdet at hun hovedsakelig bodde i utlandet i denne perioden, og har ikke rapportert inn inntekt, dyre gaver og kjendisrabatter som hun mottok. Refaelis argumenter er blitt avvist i flere runder i det israelske rettssystemet. Påtalemyndighetene har anklaget henne for å unndra flere titalls millioner kroner fra beskatning.

Nå har partene inngått en avtale hvor datter og mor betaler 6,8 millioner kroner hver i bot, i tillegg til 21,7 millioner kroner i forsinket skatt. Moren får 16 måneders fengsel og Refaeli får ni måneders samfunnstjeneste.

Avtalen vil bli presentert for distriktsdomstolen i Tel Aviv tirsdag, melder Times of Israel.

Forrige artikkel– Mange av de moderne anklagene er bygd på Middelalderens blodanklager
Neste artikkelBruker palestinske skattepenger på erstatning til palestinske torturofre
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.