I denne bygningen bodde 32 familier

Heldigvis ble alle evakuert kort tid før bygningen kollapset.
En boligblokk raste sammen i byen Holon den 12. september. Heldigvis var alle beboerne evakuert. (Foto: Flash90)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

En bygning i Holon i det sentrale Israel kollapset søndag 12. september. Heldigvis kom ingen av de 32 familiene som bodde der til skade. Bygningen ble evakuert bare 30 timer før den raste sammen, skriver Times of Israel.

Dagen før, lørdag 11. september, skal beboerne i bygget ha hørt et smell. Etter smellet kom det sprekker i veggene og enkelte klarte ikke å åpne dørene til leilighetene sine. Redningsmannskaper kom til stedet og konkluderte i samråd med ingeniører at bygget måtte evakueres øyeblikkelig. Litt over et døgn senere raste det sammen av seg selv.

Flere av beboerne hadde bygningskollapsen i Miami i USA friskt i minnet, hvor 98 personer omkom. Mange av dem tilhørte det jødiske miljøet i Miami. Selv om ingen døde i bygningsraset i Holon, var det mange som mistet alt de eide. Beboerne rakk ikke å få med seg noen eiendeler da de ble evakuert.

– Jeg sitter igjen med ingenting. Heldigvis er jeg i live, men hele livet var i dette hjemmet. Alle bildene av barna mine. Jeg får aldri dem tilbake, sier tobarnsmoren Moran Konfino, en av mange som mistet alt de eide i raset.

Etter bygningskollapsen skal ingeniører undersøke nærliggende bygg for skader. En nabobygning ble delvis skadet og er foreløpig evakuert.

Denne videoen viser øyeblikket når boligblokken raser sammen:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise