MIFFs satirefilm har passert 50.000 visninger

Har du sett den?

"Marius von der Fehr" i studio for opptak av filmen "Norwegian artists apologise for demonising Israel in false National Theatre apology". (Foto: MIFF)

29. september publiserte Med Israel for fred (MIFF) en satirefilm hvor kunstnerne Pia Maria Roll og Marius von der Fehr beklaget sin demonisering av verdens eneste jødiske stat. Filmen ble publisert på Facebook og YouTube, og budskapet i filmen ble publisert som tekst i Morgenbladet og på norsk og engelsk på MIFFs nettside.

Tolv dager senere har filmen passert 49.000 visninger på Facebook og 2.100 visninger på YouTube. Direkte fra MIFFs Facebook-side er den delt 399 ganger.

  • Har du sett den? Delt den? Hva synes du? Skriv din mening i kommentarfeltet.
Faksmile av MIFFs satireinnlegg i Morgenbladet 30. september 2016.
Faksmile av MIFFs satireinnlegg i Morgenbladet 30. september 2016.
Forrige artikkelShin Bet avverget planlagt terrorangrep i Jerusalem
Neste artikkelIsrael øker sikkerheten i forkant av Jom Kippur
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.