Grafen du aldri trodde du kom til å se på NRK

Ukens vinner er klar.

Fra homoparade i Tel Aviv i 2009. (Foto: Meir Jacob, flickr.com)
Fra homoparade i Tel Aviv i 2009. (Foto: Meir Jacob, flickr.com)

Humorprogrammet Ukens vinner er inne i sin andre sesong på NRK. Torsdag 21. september avsluttet Tore Sagen programmet med en fornøyelig satire i programsekvensen «Faktore». Her fillerister han alle som tror på konspirasjonsteorier om at jødene stod bak 11. september angrepene i USA i 2001. Utgangspunktet er at magasinet Ny Tid har gjort seg selv til talerør for konspirasjoner om at tårnene i World Trade Center falt i en kontrollert sprengning.

Når du hører og ser satiren vil du også finne ut hvordan Sagen klarer å flette inn grafen over. Kos deg! Har du problemer med videoen kan du se innslaget her.

Forrige artikkelVil han demonisere Israel på Skavlan?
Neste artikkelSkal ha bombet våpenlager i Damaskus
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.