Angrer på at han ble med i regjeringen

Shimon Peres vet ikke hvor lenge han kan fortsette som utenriksminister i den israelske regjeringen, etter tirsdagens regjeringsvedtak om å gi IDF frie hender i kampen mot palestinerne. - Beslutningen om å slå enda hardere til mot palestinerne vil ikke føre frem til noe, sier Peres. Hosni Mubarak oppfordrer Israel til å samarbeide med Yassir Arafat, men slår samtidig fast at han selv ikke er "pro-Arafat". Andre nyheter 6. mars - Innenriksminister Eli Yishai opplyser at Israel nå vil registrere konverterte reform- og konservative jøder som jøder, men at det vil bli satt bak "etter bestemmelse fra Høyesterett". - Rundt 75.000 utlendinger kom til Israel i år 2001 med lovlig arbeidstillatelse. Innbyggere fra 103 forskjellige land fikk arbeidstillatelse i Israel. Romania og Thailand er svært høyt representert på liten over fremmedarbeidere.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Shimon Peres vet ikke hvor lenge han kan fortsette som utenriksminister i den israelske regjeringen, etter tirsdagens regjeringsvedtak om å gi IDF frie hender i kampen mot palestinerne.

– Beslutningen om å slå enda hardere til mot palestinerne vil ikke føre frem til noe, sier Peres.

Hosni Mubarak oppfordrer Israel til å samarbeide med Yassir Arafat, men slår samtidig fast at han selv ikke er “pro-Arafat”.

Andre nyheter 6. mars

– Innenriksminister Eli Yishai opplyser at Israel nå vil registrere konverterte reform- og konservative jøder som jøder, men at det vil bli satt bak “etter bestemmelse fra Høyesterett”.

– Rundt 75.000 utlendinger kom til Israel i år 2001 med lovlig arbeidstillatelse. Innbyggere fra 103 forskjellige land fikk arbeidstillatelse i Israel. Romania og Thailand er svært høyt representert på liten over fremmedarbeidere.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel“Hvor lenge må vi lide?”
Neste artikkelOslo I-avtalen
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise