MIFF skrev i kondolanseprotokollen etter Shimon Peres’ bortgang

På vegne av 10.000 MIFF-medlemmer skrev Jan Benjamin Rødner i kondolanseprotokollen ved Israels ambassade i Oslo i ettermiddag.

Jan Benjamin Rødner signerte kondolanseprotokoll på Israels ambassade etter Shimon Peres' bortgang (Foto: MIFF)
Jan Benjamin Rødner signerte kondolanseprotokoll på Israels ambassade etter Shimon Peres' bortgang (Foto: MIFF)

Samme dag som Shimon Peres ble begravet i Jerusalem, skrev hovedstyremedlem Jan Benjamin Rødner i protokollen på vegne av alle MIFFs medlemmer.

Dersom du ønsker å gjøre det samme har ambassaden i Parkveien i Oslo åpent for signering onsdag 5. og torsdag 6. oktober mellom klokken 11:00  og 14:00.

Forrige artikkelKloke ord som ble sagt av Shimon Peres
Neste artikkelIsrael forbereder seg til jødisk nyttårsfeiring
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.