Israel i Paralympics Athen 2004

Israel forbedret sine resultater i Paralympics betraktelig i årets leker, sammenlignet med Sydney-lekene for fire år siden.

Israel forbedret sine resultater i Paralympics betraktelig i årets leker, sammenlignet med Sydney-lekene for fire år side.

Også andre land i Midtøsten og Nord-Afrika hadde stor sportslig fremgang i konkurransen for funksjonshemmede idrettsutøver.

Israel har også tidligere levert svært gode resultater i sommerlekene for funksjonshemmede idrettsutøvere. Tel Aviv var arrangørby da Paralympics ble arrangert for tredje gang i 196.

Israel har følgende medaljestatistikk i Paralympics: Til sammenligning har Norge tatt ca. 250 medaljer i sommer-paralympics og 275 i vinter-paralympic.

Medaljestatistikk for Israel i alle OL er tilgjengelig fra temasiden Sport. Les mer: Israel i Athen OL Den israelske svømmeren Keren Or Leibowitz vant 1 gull, 2 sølv og 1 bronse i Athe.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelInnstiller arbeidsinnsatsen
Neste artikkelFBI mangler bevis
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise