Tidligere Rosenborg-spiller til israelsk fotball

Den tidligere Rosenborg-spilleren Rade Prica (32) forhandler om kontrakt med den israelske storklubben Maccabi Tel Aviv.

Rade Prica (sentralt i bildet) kan være på vei til israelske Maccabi Tel Aviv. (Foto: RBK.no)
Rade Prica (sentralt i bildet) kan være på vei til israelske Maccabi Tel Aviv. (Foto: RBK.no)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Svenske Rade Prica er en av de få spillerne som har vunnet ligamesterskap i både Danmark, Sverige og Norge i løpet av sin karriere. Fra han startet karrieren i svenske Ljungby har Prica spilt for Helsingborg, tyske Hansa Rostock, danske Aalborg, engelske Sunderland og sist Rosenborg i Trondheim.

Det er den tidligere nederlandske Manchester United-stjernen Jordi Cruyff som har arbeidet med å bringe spissen til Tel Aviv, hvor Cryuff arbeider som sportsdirektør.

– Jeg har fulgt Rade en god stund. Han er en fantastisk spiller som jeg vil være svært glad om signerer for Maccabi Tel Aviv, sier Cruyff til klubbens hjemmesider.

Prica spilte 104 kamper for Rosenborg og scoret 57 mål. I løpet av sin karriere har han 14 landskamper for Sverige og to mål. Siden nyttår har han vært en såkalt “fri agent”, etter at kontrakten med RBK løp ut ved årsskiftet.

Forrige artikkelSentrum-venstre forhandlet gjennom natten
Neste artikkel31 prosent av israelerne har ikke bestemt seg
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no