Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rekordnederlag og «Lehitraot» for Israel U-21

Arrangørnasjonen Israel i U21-EM tapte 4-0 mot Italia lørdag. Et mirakel må til, dersom israelerne skal ta seg videre til neste runde.

Firemålstapet mot italienerne tangerer bunnrekorden for resultater til Israels U21-gutter, og fotballeventyret på egen jord ser dermed ut til å være over før det er i gang.

For Norge sikret seg tre poeng i sin 3-1 seier over England. Dermed trenger både Norge og Italia kun en uavgjort i kampen mot hverandre på tirsdag, for å ha sikret seg avansement. Uansett om de norske guttene skulle tape, er det kun matematiske muligheter for Israel, til å ta igjen et forsprang i målforskjellen på seks mål.

De italienske mål kom ved Riccardo Saponara etter 18 minutter, Manolo Gabbiadini henholdsvis rett før og etter pause, samt Allesandro Florenzi etter 71 minutter. Israelerne led i tillegg samme skjebne som nordmennene gjorde i åpningskampen onsdag, da Eyal Golasa ble utvist rett før pause.

Miff.no vil dekke Israels siste gruppekamp mot England kl. 18.00 tirsdag på våre Facebook-sider. Norge-Italia spilles parallelt og blir sendt på TV2 Zebra.

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!