Sabbatsavtale for Beitar Jerusalem

Beitar Jerusalem har gjort en avtale med kringkastingsselskapet, for å slippe at deres hjemmekamper avvikles på sabbaten.

Beitar Jerusalems klubbemblem
Beitar Jerusalems klubbemblem

Fotballklubben Beitar Jerusalem har gjort en avtale med selskapet som kringkaster israelsk fotball, om at ingen av deres hjemmekamper denne sesongen skal spilles på sabbaten.

Fra nå av vil alle kampene enten spilles lørdag kveld etter solnedgang, eller søndag kveld. Med dette ønsker de å komme sine mange religiøst konservative jødiske fans i møte, som ikke kan gå på fotballkamper under sabbaten. Jerusalem er for eksempel en av byene i Israel med størst ultra-ortodoks befolkning.

De aller fleste fotballkampene i Israel avvikles på lørdag før solnedgang, forklarer Yedioth Aharonoth. Men en rekke interesseorganisasjonene ønsker å endre på dette. Landslaget nekter imidlertid å spille verken hjemme- eller bortekamper, mens sabbaten pågår.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise