Sabbatsavtale for Beitar Jerusalem

Beitar Jerusalem har gjort en avtale med kringkastingsselskapet, for å slippe at deres hjemmekamper avvikles på sabbaten.
Beitar Jerusalems klubbemblem
Beitar Jerusalems klubbemblem

Fotballklubben Beitar Jerusalem har gjort en avtale med selskapet som kringkaster israelsk fotball, om at ingen av deres hjemmekamper denne sesongen skal spilles på sabbaten.

Fra nå av vil alle kampene enten spilles lørdag kveld etter solnedgang, eller søndag kveld. Med dette ønsker de å komme sine mange religiøst konservative jødiske fans i møte, som ikke kan gå på fotballkamper under sabbaten. Jerusalem er for eksempel en av byene i Israel med størst ultra-ortodoks befolkning.

De aller fleste fotballkampene i Israel avvikles på lørdag før solnedgang, forklarer Yedioth Aharonoth. Men en rekke interesseorganisasjonene ønsker å endre på dette. Landslaget nekter imidlertid å spille verken hjemme- eller bortekamper, mens sabbaten pågår.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise