Israelsk fotballspiller nektet innreise i De forente arabiske emirater

Den israelske fotballspilleren Dan Mori spiller på det nederlandske laget Vitesse. Da laget dro til treningsleir i De forente arabiske emirater måtte Mori bli hjemme.

Dan Mori. (Foto: Wikimedia Commons)
Dan Mori. (Foto: Wikimedia Commons)

På grunn av sin israelske nasjonalitet er Dan Mori ikke velkommen til De forente arabiske emirater, melder den nederlandske nettavisen de Gelderlander søndag.

Dagen før fikk Mori en telefonbeskjed om at han måtte bli hjemme. Fotballspilleren tar det ikke tungt.

– Jeg er stolt av meg selv, skriver han på Facebook.

Vitesse spiller i Nederlands høyeste divisjon. Mori har flere kamper for det israelske landslaget, ifølge denne Wikipedia-artikkelen.

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

 

Forrige artikkelElementær feil i Store Norske Leksikon
Neste artikkelOlje erstattes med annet drivstoff
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -