Avigail lever en drøm

Kan bli Miss Universe før jul, drømmer om å fekte i OL i 2020 og siden bli ambassadør for Israel.

Avigail Alfatov er en av Israels beste fektere i sin årsklasse. (Foto: Facebook)
Avigail Alfatov er en av Israels beste fektere i sin årsklasse. (Foto: Facebook)

Avigail Alfatov fra Akko i Nord-Israel er regjerende Miss Israel. Denne måneden deltar hun Miss Universe-finalen i Las Vegas, USA.

Avigails foreldre ble født i Ukraina, men flyttet til Israel før datteren ble født.

– De flyttet fordi “å være jødisk i andre land ikke er bra, så de ønsket ikke at jeg skulle bli født i Ukraina”, forklarer Avigail til JTA og Jerusalem Post.

Akko er treningsstedet for Israels landslag i fekting. Avigail forteller at alle skolene i byen underviser i fekting. Hun er fortsatt hektet og forventer å være en del av Israels OL-lag i Tokyo 2020. Deltakelsen er ikke bare en drøm, Avigail har allerede vunnet nasjonale mesterskap.

For øyeblikket avtjener Avigails sin verneplikt i det israelske luftforsvaret. Etter verneplikt vil hun studere og fortsette med å fekte. Hennes langsiktige ambisjon er å bli ambassadør for Israel.

Noen selfie av Miss Israel. (Foto: Facebook)
Noen selfie av Miss Israel. (Foto: Facebook)

 

Miss Indonesia og Miss Israel. (Foto: Facebook)
Miss Indonesia og Miss Israel. (Foto: Facebook)
Forrige artikkelDen gode nyheten som får israelere til å senke skuldrene
Neste artikkelNull stress, gjør julehandelen på torget.miff.no nå!
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.