Avigail lever en drøm

Kan bli Miss Universe før jul, drømmer om å fekte i OL i 2020 og siden bli ambassadør for Israel.
Avigail Alfatov er en av Israels beste fektere i sin årsklasse. (Foto: Facebook)
Avigail Alfatov er en av Israels beste fektere i sin årsklasse. (Foto: Facebook)

Avigail Alfatov fra Akko i Nord-Israel er regjerende Miss Israel. Denne måneden deltar hun Miss Universe-finalen i Las Vegas, USA.

Avigails foreldre ble født i Ukraina, men flyttet til Israel før datteren ble født.

– De flyttet fordi «å være jødisk i andre land ikke er bra, så de ønsket ikke at jeg skulle bli født i Ukraina», forklarer Avigail til JTA og Jerusalem Post.

Akko er treningsstedet for Israels landslag i fekting. Avigail forteller at alle skolene i byen underviser i fekting. Hun er fortsatt hektet og forventer å være en del av Israels OL-lag i Tokyo 2020. Deltakelsen er ikke bare en drøm, Avigail har allerede vunnet nasjonale mesterskap.

For øyeblikket avtjener Avigails sin verneplikt i det israelske luftforsvaret. Etter verneplikt vil hun studere og fortsette med å fekte. Hennes langsiktige ambisjon er å bli ambassadør for Israel.

Noen selfie av Miss Israel. (Foto: Facebook)
Noen selfie av Miss Israel. (Foto: Facebook)

 

Miss Indonesia og Miss Israel. (Foto: Facebook)
Miss Indonesia og Miss Israel. (Foto: Facebook)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelDen gode nyheten som får israelere til å senke skuldrene
Neste artikkelNull stress, gjør julehandelen på torget.miff.no nå!
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise