Kvinnelig håndballag fra Israel spiller to kamper i Bergen denne helgen

Møt opp for å heie!

Spillere og trenere i H.C. Holon (Foto: H.C. Holons nettside)
Spillere og trenere i H.C. Holon (Foto: H.C. Holons nettside)

Klokken 18:00 i dag, fredag 16. september, skal kvinnelaget til den israelske håndballklubben H.C. Holon møte det norske laget Tertnes i første kvalifiseringsrunde til det europeiske håndballforbundets EHF-Cup. Kampen spilles i Haukelandshallen i Bergen.

I morgen, lørdag 17. september kl. 15:00, spilles returkampen i Framohallen, som ligger i Fyllingsdalen, rett sør for Bergen.

Spillerne fra H.C. Holon feirer (Foto: H.C. Holons nettside)
Spillerne fra H.C. Holon feirer (Foto: H.C. Holons nettside)

Norges håndballforbund skriver på sine nettsider at lagene er enige om at begge kvalifiseringskampene spilles i Bergen. Laget som vinner sammenlagt går til andre kvalifiseringrunde, og møter da vinneren av kampene mellom Byåsen Håndball og RK Zagorje fra Slovenia.

På nettsiden til Byåsen er de sikre på at  Tertnes vinner over Holon. De skriver: “Dersom Byåsen tar seg videre fra første kvalifiseringsrunde vil vi i 2. runde få et helnorsk oppgjør hvor vi møter Tertnes helgene 15.-16. og 22.-23. oktober.”

Holon er en liten by rett sør for Tel Aviv i Israel. Ifølge Wikipedia ble den grunnlagt i 1935 og har 167 300 innbyggere.

På det europeiske håndballforbundets nettside kan du lese mer om håndballklubben H.C. Holon og de kvinnelige og spillerne.

Tertnes er nok store favoritter til å vinne kampene. Det israelske laget vil sette stor pris på støtte fra tribunen, så ta med Israel-flagg og møt opp for å heie på dem!

Du kan se direktesending av fredagens kamp her.

Forrige artikkelNye terrorangrep i Jerusalem og på Vestbredden
Neste artikkelPalestinske myndigheter vil betale strømgjeld
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.