Her skal IKKE Norge møte Israel i kveld

Det ble ingen historisk fotballkamp mellom Norge og Israel.
Onsdag 11. november spiller Norge og Israel privatlandskamp på Ullevål. (Foto: Wikipedia)

OPPDATERT: Kampen er avlyst etter anbefalinger fra Helsedirektoratet. I stedet kan du bli med på gratis Zoom-møte på samme tidspunkt!

I kveld, onsdag 11. november, spilles det privatlandskamp på Ullevål mellom Norge og Israel. Kampen starter klokken 18.00 og vises på TV2. Det er, så langt MIFF kjenner til, første gang de to landene møtes til kamp i Norge.

De to landslagene har møttes til offisiell kamp to ganger tidligere – begge i Israel. Den ene gangen var i 1972, da Israel vant 2-1. Den andre gangen var i 1999, da Norge vant 1-0. I tillegg møttes lagene til en jubileumskamp i Israel i 2003. Den gangen vant Norge 1-0 etter mål av Bent Skammelsrud.

Flere av spillerne på dagens landslag var også med i troppen da Norge og Israel møttes i U21-EM i Israel i 2013. Den gangen endte kampen 2-2.

Norge og Israel kunne møttes i playoff til EM, men begge lagene røk ut i den siste avgjørende kampen før playoff mot henholdsvis Skottland og Serbia.

Dagen før privatlandskampen mellom Norge og Israel ble det kjent at den israelske spilleren Mu’nas Dabbur hadde fått påvist korona. Han sitter nå i isolasjon i Oslo. I tillegg er en annen israelsk spiller satt i karantene etter å ha vært i nærkontakt med den smittede.

Israelsk-arabiske Mu’nas Dabbur, som til daglig spiller fotball i Tyskland, sitter i isolasjon i Oslo. (Foto: Wikipedia)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise