Anastasia (17) er med i medaljekampen i to OL-øvelser

Anastasia Gorbenko fra Haifa i Israel har truffet på toppform i Tokyo OL.
Anastasia Gorbenko. (Foto: Privat/ Facebook)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Mandag 26. juli satte Gorbenko ny israelsk rekord på 100 meter rygg, med en tid på 59.30 sekunder. Det sikret henne fjerdeplass i hennes gruppe, og den åttende beste tiden blant de 16 svømmerne som er kvalifisert til finalen.

Senere lykkes Gorbenko med å kvalifisere seg til semifinalen i 200 meter medley.

Det har bare skjedd to ganger tidligere at israelske svømmere har klart å kvalifisere seg til finalen i OLO. Eitan Orbach fikk 8. plass i 2000 og Yaakov Toumarkin fikk 7. plass i 2012.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIsraelsk selskap kjøper norsk selskap for 7,6 milliarder kroner
Neste artikkelHer sender en arabisk politiker en jødisk ytre-høyre politiker bort fra talerstolen i Knesset
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise