Ny turistrekord i første kvartal 2012

I løpet av årets tre første måneder besøkte 752.000 turister Israel. En oppgang på to prosent fra i fjor.

Aldri før har det vært flere turister i Israel i første kvartal av året, enn i 2012. (Illustrasjon: Gil Eilam)
Aldri før har det vært flere turister i Israel i første kvartal av året, enn i 2012. (Illustrasjon: Gil Eilam)

Fra januar til og med mars 2012 besøkte 752.000 turister Israel, noe som er det høyeste tallet i landets drøyt 64 år lange historie. Det er en oppgang på to prosent fra 2011 og én prosent fra forrige rekordår for første kvartal i 2010, viser en rapport fra Statistisk sentralbyrå i Israel.

Turister som var på besøk i Israel under 24 timer økte med 78 prosent fra 2011. Trolig var det uroen i Egypt på denne tiden i fjor, som sørget for at tallet på “éndagsturister” stupte i fjor.

Forrige artikkelEisner avskjediget fra IDF
Neste artikkel– Irak i ferd med å bli en satelittstat til Iran
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no