Israelerne er mer lykkelige enn amerikanere, briter og tyskere

Har du sett hvor Norge og Israel er plassert på siste World Happiness Report?
Israelerne ligger på 11. plass blant verdens mest lykkelige befolkninger. (Illustrasjonsfoto: shira gal, flickr)

Et internasjonalt team av økonomer, nevrologer og statistikere offentliggjorde 23. april sin tredje rapport hvor lykken til befolkningen er målt. På World Happiness Report 2015 troner Sveits øverst, foran Island, Danmark og Norge.

Israel kommer inn på 11. plass, rett bak Australia og foran Costa Rica. USA kommer 15. plass, Storbritannia på 21. plass og Tyskland på 26. plass.

Når man tenker over Israels nabolag, er de strålende resultatene enestående. Ingen av de andre landene på topp 30 listen har like store sikkerhetsutfordringer, og ingen av dem har hatt en tilsvarende rask befolkningsvekst som Israel har hatt.

Du lurer kanskje på hvor palestinerne plasserer seg på rangeringen? De kommer på 108. plass, like bak Tunisia og bak Bangladesh. Totalt er det 158 land med i rangeringen. Israels naboland plasserer seg slik: Egypt 135. plass, Jordan 82. plass, Libanon 103. plass, Syria 156. plass.

27-04-2015 13-27-11

27-04-2015 13-27-23

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise