Vil ha raske tiltak mot Syria

FNs høykommissær for menneskerettigheter, Navanethem Pillay, mener det er på høy tid med handling overfor det syriske regimet. Foto: Wikipedia

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

– Det internasjonale samfunnet må handle for å beskytte sivilbefolkningen i Syria, sa FNs høykommissær for menneskerettigheter, Navi Pillay, fredag. Hun beskrev volden det syriske regimet bruker mot lokalbefolkningen for “hensynsløs undertrykkelse”.

Ifølge Pillay har mer enn 4.000 mennesker blitt drept etter at sikkerhetsstyrkene begynte å ta i bruk vold mot demonstrasjonene mot president Bashar Assad i mars 2011. 307 av disse er barn. 14.000 mennesker skal holdes i varetekt. Høykommissæren la fram tallene under en hastesamling i FNs menneskerettighetsråd.

– De syriske myndighetenes vedvarende hensynsløse undertrykkelse, dersom den ikke stanses nå, kan føre landet ut i en borgerkrig i full skala. Etter at syriske myndigheter har bevist at de ikke makter å beskytte sine innbyggere, må det internasjonale samfunnet gjennomføre hastige og effektive tiltak for å beskytte det syriske folk, sa hun.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag