– Jeg er konen til en ond krigsforbryter

Den offisielle nettsiden til Asma Assad, konen til Syrias diktator, er overtatt av hackere. De har avlevert et budskap som spotter Asmas støtte til sin mann.
Skjermdump av Asma Assads nettside etter hackingen.
Skjermdump av Asma Assads nettside etter hackingen.
Asma Assad. (Foto: Ammar Abd Rabbo, flickr.com)
Asma Assad. (Foto: Ammar Abd Rabbo, flickr.com)

– Jeg er Asma Assad. Jeg er konen til en ond krigsforbryter. Han gir ordre til vår hær om å bombe og bombardere hele sivile byer. Han dreper uskyldige sivile, skriver hackerne.

Slik lyder resten av meldingen hackerne har lagt fra seg på asmaassad.com.

Assad sender sine medløpere for å voldta kvinner, unge jenter og gutter, torturere barn og myrde uskyldige sivile med snikskytere. Han holder nå på med å ødelegge min hjemby, Homs. Han bomber moskéer, kirker, sykehus og hans brutalitet kjenner ingen grenser. Han prøver å vende alawitter, sunnier, kristne og kurdere mot hverandre. Jeg sa til ham at det ikke kommer til å fungere, men han er sikker på at det vil det. Han tror han kan lure det amerikanske folk med hyggelige intervjuer.

Jeg er Asma Assad, den vestlig utdannede, progressive, moderne, filantropiske ørkenrosen. Jeg er Asma Assad, og jeg står med min mann!

Jeg er med Bashar!

Også fredag kommer det meldinger om blodige kamper i Syria, som koster titalls mennesker livet.

Onsdag påpekte MIFF at nyhetsbyrået NTB skrev åtte ganger mer om Israel enn Syria i perioden 2008 til 2010. Selv de siste 13 måneder, hvor tusenvis av mennesker er drept i Syria, har fokuset til sammen vært større på Israel enn på Syria.

Les mer om situasjonen i Syria her.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelOm å være ”tendensiøs”
Neste artikkelGeneralstreik avblåst
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise