– Jeg er konen til en ond krigsforbryter

Den offisielle nettsiden til Asma Assad, konen til Syrias diktator, er overtatt av hackere. De har avlevert et budskap som spotter Asmas støtte til sin mann.

Skjermdump av Asma Assads nettside etter hackingen.
Skjermdump av Asma Assads nettside etter hackingen.
Asma Assad. (Foto: Ammar Abd Rabbo, flickr.com)
Asma Assad. (Foto: Ammar Abd Rabbo, flickr.com)

– Jeg er Asma Assad. Jeg er konen til en ond krigsforbryter. Han gir ordre til vår hær om å bombe og bombardere hele sivile byer. Han dreper uskyldige sivile, skriver hackerne.

Slik lyder resten av meldingen hackerne har lagt fra seg på asmaassad.com.

Assad sender sine medløpere for å voldta kvinner, unge jenter og gutter, torturere barn og myrde uskyldige sivile med snikskytere. Han holder nå på med å ødelegge min hjemby, Homs. Han bomber moskéer, kirker, sykehus og hans brutalitet kjenner ingen grenser. Han prøver å vende alawitter, sunnier, kristne og kurdere mot hverandre. Jeg sa til ham at det ikke kommer til å fungere, men han er sikker på at det vil det. Han tror han kan lure det amerikanske folk med hyggelige intervjuer.

Jeg er Asma Assad, den vestlig utdannede, progressive, moderne, filantropiske ørkenrosen. Jeg er Asma Assad, og jeg står med min mann!

Jeg er med Bashar!

Også fredag kommer det meldinger om blodige kamper i Syria, som koster titalls mennesker livet.

Onsdag påpekte MIFF at nyhetsbyrået NTB skrev åtte ganger mer om Israel enn Syria i perioden 2008 til 2010. Selv de siste 13 måneder, hvor tusenvis av mennesker er drept i Syria, har fokuset til sammen vært større på Israel enn på Syria.

Les mer om situasjonen i Syria her.

 

Forrige artikkelOm å være ”tendensiøs”
Neste artikkelGeneralstreik avblåst
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.