NATO vil ikke inn i Syria

NATOs generalsekretær Anders Fogh Rasmussen. (Foto: flickr.com)
NATOs generalsekretær Anders Fogh Rasmussen. (Foto: flickr.com)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

– Vi fordømmer på det sterkeste oppførselen til de syriske sikkerhetsstyrkene og deres voldsbruk mot den syriske befolkningen. Vi oppfordrer det syriske lederskapet til å bøye av for det syriske folks legitime krav, sa NATOs generalsekretær Anders Fogh Rasmussen søndag.

I et intervju med AFP under toppmøtet i Chicago forklarte han at “NATO har ingen planer om å blande seg inn i Syria“. Alliansen har blitt kritisert for å ha bidratt med våpen til opprørsstyrkene i Libya og bombet Gaddafi-styrkenes stillinger i landet, uten å ville gå til samme skritt i et land der den syriske opposisjonen nå kunne hatt behov for hjelp. På grunn av den manglende tilgangen på våpen har opposisjonen stort sett blitt drevet tilbake av regjeringslojale styrker.

Ifølge menneskerettighetsorganisasjoner har over 12.000 mennesker mistet livet, siden syriske styrker begynte å slå ned på demonstrasjonene mot regimet i mars 2011.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag