Wikileaks publiserer Syria-dokumenter

2,4 millioner syriske e-poster har nå blitt lekket, hvorav mange av dem er hentet fra e-postkontoene til regjeringsmedlemmer.

Wikileaks-grunnlegger Julian Assange (Foto: Beacon Radio)
Wikileaks-grunnlegger Julian Assange (Foto: Beacon Radio)

Sarah Harrison, som arbeider for organisasjonen, sier at materialet viser e-postutveksling mellom vestlige selskaper og syriske myndigheter. Grunnlegger Julian Assange beskriver avsløringene som “flaue for Syria, men også flaue for Syrias utenforstående motstandere”.

Wikilieaks har lagt ut bruddstykker av lekkasjene på sine nettsider og mer vil bli lagt ut i ukene som kommer. Harrison er overbevist om at materialet de nå er i besittelse av ikke er oppdiktet, opplyser Yedioth Aharonoth.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise