Wikileaks publiserer Syria-dokumenter

Wikileaks-grunnlegger Julian Assange (Foto: Beacon Radio)
Wikileaks-grunnlegger Julian Assange (Foto: Beacon Radio)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Sarah Harrison, som arbeider for organisasjonen, sier at materialet viser e-postutveksling mellom vestlige selskaper og syriske myndigheter. Grunnlegger Julian Assange beskriver avsløringene som “flaue for Syria, men også flaue for Syrias utenforstående motstandere”.

Wikilieaks har lagt ut bruddstykker av lekkasjene på sine nettsider og mer vil bli lagt ut i ukene som kommer. Harrison er overbevist om at materialet de nå er i besittelse av ikke er oppdiktet, opplyser Yedioth Aharonoth.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag