Hermon-fjellet truffet av to granater

To granater fra en trefning i den syriske borgerkrigen rammet Hermon-fjellet onsdag morgen.

Israelske soldater og militærkjøretøy på Golan-høyden (Illustrasjon: IDF)
Israelske soldater og militærkjøretøy på Golan-høyden (Illustrasjon: IDF)

IDF mener granatilden over på israelsk side av grensen ikke var bevisst, men at det var granater som kom på avveie i kampene mellom opprørere og regjeringsstyrkene i Syria.

IDF har inntil videre bestemt seg for å stenge de øverste delene av Hermon-fjellet for besøkende, mens militærledelsen har hatt et krisemøte for å drøfte situasjonen. Israel har levert inn en klage til FNs fredsbevarende UNDOF-styrker. Frykten er at Golan-området på syrisk side kan ende opp som et lovløst område for terrorgrupper etter hvert som tiden går, skriver Yedioth Aharonoth.

Forrige artikkelIran skal lede nedrustningskonferanse i Genève
Neste artikkelTre politimenn, fire soldater kidnappet i Sinai
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -