Granater fra Syria for andre gang denne uken

Det israelske luftforsvaret besvarte overtrampet mot israelsk territorium ved å ramme syriske militærstillinger.
Utsikt over grensen mot Syria fra de israelske Golan-høydene. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Utsikt over grensen mot Syria fra de israelske Golan-høydene. (Illustrasjonsfoto: IDF)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Det har hendt jevnlig de siste årene at granater og skudd går i feil retning når kamphandlinger i borgerkrigen i Syria foregår tett opp mot den israelske grensen på Golan-høydene. Flere slike tilfeller har funnet sted den senere tiden. Torsdag morgen eksploderte syriske granater i Israel for andre gang denne uken, nord på Golan-høydene.

Det israelske forsvaret opplyser at luftforsvaret besvarte granatene ved å ramme syriske avfyringsramper for bombekastergranater, ifølge Ha’aretz.

Et israelsk fly avfyrte minst tre missiler mot Quneitra-området i Syria, ifølge organisasjonen Syrian Observatory for Human Rights. Syriske militærkilder sier at fire soldater ble skadet i angrepet og at en avfyringsrampe for bombekastergranater ble ødelagt.

Israel holder de syriske myndighetene ansvarlige for å ivareta sikkerheten ved grensen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise