Skjøt ned drone som kom fra Syria

Et Patriot-missil ble brukt til skyte mot det ubemannede flyet.
Patriot-batteri (Foto: flickr.com)
Et Patriot-batteri ble tatt i bruk for å skyte ned dronen som kom fra Syria, (Illustrasjonsfoto: flickr.com)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Onsdag ettermiddag ble et Patriot-missil skutt etter en drone som kom fra Syria. Det skal ha ført til at rakettalarmen begynte å ule i flere boligområder på Golanhøydene og i Jordandalen. Dronen ble skutt ned, skriver Ha’aretz.

Restene av dronen skal ha styrtet i Genesaretsjøen. Det har gjort at politiet har beordret alle båter på innsjøen om å legge til kai med en eneste gang.

I februar ble en iransk drone som kom fra Syria skutt ned etter å ha infiltrert israelsk territorium. Den gangen var dronen utstyrt med eksplosiver. Det israelske forsvaret svarte med å bombe den syriske flyplassen som dronen skal ha kommet fra. I angrepet som også skal ha satt betydelige deler av Syrias luftforsvar ut av spill, styrtet et israelsk F-16 fly etter å ha fått skader fra et bakke-til-luft-missil som eksploderte i nærheten av flyet.

Situasjonen ved grensen mellom Syria og Israel er spent. Nylig sa en iransk toppgeneral at styrker i Syria bare venter på ordre om å utslette Israel.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise