Skjøt etter en ny drone fra Syria

For andre gang på under en uke kom en drone fra Syria mot Israel.
En røyksky henger igjen etter at en Patriot-missil ble avfyrt mot en drone som kom fra Syria fredag ettermiddag.
En røyksky henger igjen etter at en Patriot-missil ble avfyrt mot en drone som kom fra Syria fredag ettermiddag.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Det israelske forsvaret skjøt fredag en Patriot-missil etter en drone som var på vei mot israelsk luftrom fra Syria. Det er ikke kommet en bekreftelse fra forsvaret på om dronen ble skutt ned eller ikke, skriver Times of Israel.

Hendelsen skjer bare to dager etter at forsvaret skjøt ned en annen syrisk drone som infiltrerte israelsk luftrom. Den ble skutt ned ti kilometer inne på israelsk territorium og restene av dronen styrtet i Genesaretsjøen. Forsvaret ventet den gangen i 16 minutter før de skjøt ned dronen. De ville først være helt sikre på at dronen ikke var russisk.

Etter onsdagens krenkelse av israelsk luftrom gikk israelske jagerfly til angrep og ødela tre syriske regimeposisjoner nær grensen mot Israel.

I februar ble en iransk drone skutt ned etter å ha infiltrert israelsk territorium fra Syria. Den gangen var dronen utstyrt med eksplosiver.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise