Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Se opp for disse israelske gründerselskapene

Wibbitz konverterer tekst i artikler til interaktiv video. (Skjermdump Wibbitz.com)
Wibbitz konverterer tekst i artikler til interaktiv video. (Skjermdump Wibbitz.com)
Businessinsider.com har listet opp flere israelske gründerselskap som ventes å gjøre det bra i 2012.

Her er noen av dem.

 

Any.DO

Effektiv applikasjon for å organisere din hverdag. Eleganse og enkelthet gjør denne applikasjonen til den aller beste i sin sjanger, mener Businessinsider. Den har også fått rosende omtale i New York Times, TechCrunch m.fl. Any.DO hjelper deg med å fange opp, organisere og synkronisere alle de tingene du trenger å gjøre.

 

Wibbitz

Nett-tjenesten Wibbitz konverterer automatisk tekst-baserte innlegg og artikler til interaktive videoer. Videoene som genereres av Wibbitz kan enkelt legges til på en artikkelside. Bare legg en linje av koden på siden din og Wibbitz vil automatisk begynne å lage oppsummert video-versjoner av innholdet.

 

Onavo

Onavo gjør det enklere for smarttelefon og tablet-brukere å få kontroll over sin mobile databruk. Onavo overvåker databruk og kan enkelt la deg kutte ned bruken. Med Onavo sparer du opptil 80% av dine datatrafikk, både hjemme og i utlandet.

 

Tawkon

Tawkon lar sine brukere vite hvor mye stråling som kommer ut fra telefonen deres og hvordan de skal unngå for mye stråling. Tawkon overvåker og analyserer strålingen fra mobilen så du kan «fortsette å snakke» som vanlig og få smarte anvisninger for å unngå stråling akkurat når du trenger det. Dette er den eneste applikasjonen som umiddelbart gjenkjenner når strålingen har økt, varsler deg når nivået på strålingen krysser en forhåndsdefinert terskel, og gir enkle, ikke-påtrengende forslag for å redusere eksponeringen for stråling.

 

Billguard

En internett-basert applikasjon som gjennom avanserte algoritmer er i stand til å avdekke svindel og skjulte kostnader på kredittkortet ditt. Billguard varsler deg om skjulte kostnader, faktureringsfeil, misvisende abonnementer, svindel og bedrageri på dine kredittkort.

 

Waze

Et «sosialt» GPS-system. Du blir en del av det lokale samfunnet i ditt område, ved at andre trafikanter i nærheten bruker den samme applikasjonen.  Applikasjonen kan være med på å spare tid og forbedre folks ferdsel i trafikken.
Fooducate

Applikasjon som tillater brukere å skanne all typer mat, og deretter få informasjon om den. Man kan skanne strekkoden, få positiv/ negativ info om produktet, sammenligne produkter og lære mer om ernæring. Fooducate analyserer mat-etiketter og trekker ut den informasjonen de mener er viktig for deg.

 

Wisestamp

Wisestamp gjør det mulig for brukere å endre sin e-post til et kraftig selvstendig uttrykk og salgsfremmende verktøy.  Applikasjonen gjør det enkelt å tilpasse e-post-signaturer med personlige sosiale profiler og lar deg legge til hver utgående e-post som ditt siste eBay element, siste blogginnlegg, din siste tweet eller en sak du vil fremme.

 

Se de andre selskapene som ble omtalt av Businessinsider.com.

År 2011 har ellers vært et imponerende år for israelske vitenskap. Les om alle gjennombruddene her.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart