Peres fikk 3D-visning av livet sitt hos Google

Israels president Shimon Peres er på besøk i Silicon Valley i California for å promotere israelsk teknologi.

Shimon Peres fikk 3D-omvisning i Israel og av sitt fødested Vishneva i dagens Hviterussland, da han gjestet Googles hovedkvarter torsdag. (Foto: Skjermdump av video fra YnetNews.com)
Shimon Peres fikk 3D-omvisning i Israel og av sitt fødested Vishneva i dagens Hviterussland, da han gjestet Googles hovedkvarter torsdag. (Foto: Skjermdump av video fra YnetNews.com)

Torsdag møtte Israels president Google-gründer Sergey Brin ved nettsøkgigantens hovedkvarter i Silicon Valley, California. Shimon Peres er på et firedagers tur i hjertet av USAs høyteknologiske industri, for å promotere israelsk høyteknologi.

I løpet av besøket fikk Peres, gjennom Google Earths 3D-satelittsystem, se igjen steder som betyr mye for ham. For eksempel hans fødested Vishneva som nå ligger i Hviterussland (den gang i Polen) og Jerusalem.

Presidenten skal ha bedt Sergey Brin om å utvide sitt samarbeid med israelske forskningsinstitusjoner, i løpet av en samtale de to hadde etter 3D-omvisningen.

Torsdag møtte Peres Facebook-sjef Mark Zuckerberg, hvor han fikk hjelp til å opprette sin egen Facebook-side, og til å legge ut et YouTube-klipp for å promotere siden.

Her kan du se promoteringsvideoen til Peres:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FjQdB0C6ypo[/youtube]

Forrige artikkel– KFUM-KFUK gjør fred umulig
Neste artikkel9 av 10 nordmenn er bekymret for Irans atomprogram
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no