Mobilappen som redder liv

Uroen i Syria og de stadige rakettangrepene fra Gaza-stripen, har skapt behovet for en mobilapp som hjelper deg med å finne nærmeste bomberom.
Foto: Skjermdump fra iApps.co.il
Foto: Skjermdump fra iApps.co.il
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

iApps har videreutviklet sin mobilapplikasjon “Merkhav Mugan” (“Beskyttede områder”), slik at den inkluderer alle bomberom i hele Israel. Ved bruk av GPS får du hjelp med å finne nærmeste bomberom, skulle du ha behov for det. Informasjon fra de ulike nødetatene blir også oppdatert i sanntid.

Da Merkhav Mugan først kom på markedet for seks måneder siden, var målet å hjelpe innbyggerne i nærheten av Gaza-stripen med å finne slike bombesikrede steder. Men grunnet den anspente situasjonen på grensen mot Syria og borgerkrigen som utspiller seg der, har iApps valgt å utvide tjenesten.

Brukere som finner bomberom som ikke er merket av på kartet i applikasjonen, kan enkelt legge dette til selv, opplyser Yedioth Aharonoth.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise