Apple utvider i Israel

Det verdensledende mobil- og dataselskapet Apple ønsker å dra nytte av Israels enorme teknologiske kompetanse.
Apples logo (Foto: Mark Hillary, flickr.com)
Apples logo (Foto: Mark Hillary, flickr.com)

Apple har signert en kontrakt om leie av et kontorbygg på 12.500 kvadratmeter i Herzliyas industrisone. Bygningen har kontorplass til mellom 600 og 1.200 ansatte. Selve byggeprosessen ble startet i fjor og vil fullføres i 2014, melder Ha’aretz.

– Apple setter tydeligvis pris på det som blir gjort i Israel. Deres utvidelse, når det gjelder antallet arbeidere de har og nye utviklingsområder, er et resultat av deres globale politikk: Apple arbeider med å droppe alle sine eksterne leverandører, for å kontrollere hele produksjonsprosessen […] Selv om Apple kun har vært aktive i Israel i kort tid (siden 2011), har de blitt imponert av hva de har sett her, tror Shlomo Gradman, lederen for Explace.

Selskapet vil trolig doble antallet ansatte i Israel når det nye kontorbygget er ferdig.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise