Apple utvider i Israel

Apples logo (Foto: Mark Hillary, flickr.com)
Apples logo (Foto: Mark Hillary, flickr.com)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Apple har signert en kontrakt om leie av et kontorbygg på 12.500 kvadratmeter i Herzliyas industrisone. Bygningen har kontorplass til mellom 600 og 1.200 ansatte. Selve byggeprosessen ble startet i fjor og vil fullføres i 2014, melder Ha’aretz.

– Apple setter tydeligvis pris på det som blir gjort i Israel. Deres utvidelse, når det gjelder antallet arbeidere de har og nye utviklingsområder, er et resultat av deres globale politikk: Apple arbeider med å droppe alle sine eksterne leverandører, for å kontrollere hele produksjonsprosessen […] Selv om Apple kun har vært aktive i Israel i kort tid (siden 2011), har de blitt imponert av hva de har sett her, tror Shlomo Gradman, lederen for Explace.

Selskapet vil trolig doble antallet ansatte i Israel når det nye kontorbygget er ferdig.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag