Svensker vil lære av Israels innovasjon

Den svenske Ax:son Johnson stiftelsen ville lære av israelsk forskning og næringsutvikling. Hva de lærte deler de med oss alle i tre interessante videosamtaler.

Avner Warner jobber for å utvikle Tel Aviv-regionen som et innovativt kraftsenter. (Skjermdump fra filmen)
Avner Warner jobber for å utvikle Tel Aviv-regionen som et innovativt kraftsenter. (Skjermdump fra filmen)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Hva kommer det av at Israel har lykkes så godt med å få fram unge entreprenører?

Det er hovedspørsmålet Ax:son Johnson stiftelsen og deres online formidlingssenter Forum Axess stilte seg da de var på reise i Israel i oktober 2013.

Resultatet er blitt tre interessante samtaler på engelsk, tekstet på svensk.

Avner Warner arbeider med å videreutvikle Tel Aviv som attraktivt sted for entreprenører. Han blir intervjuet av Peter Elmlund.

Oren Simanian jobber ved Tel Aviv universitetet, og legger til rette for at gode forretningsidéer kan bli realisert. Han blir intervjuet av PS Anders Linder.

Meir Brand er av sjefene i Google Israel. Han forklarer hvorfor selskapet satser så stort i Israel. Også han blir intervjuet av PS Anders Linder.

 

Hva synes du er mest interessant i samtalene? Skriv i kommentarfeltet!

 

Forrige artikkel– Nå skal jødene få!
Neste artikkelTerrorplaner mot israelsk motorvei avdekket
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.