Israelsk teknologiutvikling går sin seiersgang

4. mai viste Aftenposten en nyutviklet israelsk sykkelhjelm som måler puls og hjerterytme. Teknisk Ukeblad gir femdagers tur til Tel Aviv, “et av verdens mest myldrende startupmiljøer”, i premie.

Faksmile fra Aftenposten 4. mai 2014.
Faksmile fra Aftenposten 4. mai 2014.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Aftenpostens økonomimagasin presenterte søndag 4. mai “tingenes internett”, at så å si alle slags ting kan kobles til internett for å kommunisere med hverandre eller med mennesker.

Som et eksempel viser Aftenposten en sykkelhjelm fra det israelske selskapet Life Beam. Hjelmen kan allerede måle syklistens puls og hjerterytme. “I framtiden kan vi også få sykkelhjelmer som varsler ambulansen idet de treffer asfalten,” skriver Aftenposten.

Et annet eksempel på at stadig flere nordmenn får øynene opp for israelsk teknologiutvikling kom i Teknisk Ukeblad 6. mai. Teknisk Ukeblad, DNB, PR Newswire og Lingopr.com har laget en konkurranse hvor åtte teknologigrundere blir utfordret til å presentere sin produktidé på en kort heistur.

Og premien til vinneren? Det er en “femdagers tur til Tel-Aviv, et av verdens mest myldrende startupmiljøer”.

 

Forrige artikkelPolitisk flertall stanset grunnlovspenger til anti-israelsk propaganda
Neste artikkelHans Petter Grønvold i MIFF Østfold: Jødenes situasjon i arabiske land etter 1948
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.