Scanneren fra Israel som ser hva alt inneholder

På to sekund forteller SCiO deg om avocadoen er moden. Teknologien blir dessverre ikke tilgjengelig for norsk leder av Bioteknologirådet og andre som boikotter Israel.

Sammen med din smarttelefon kan SCiO gi svar i løpet av sekunder på hva slags molekyler gjenstanden du har foran deg inneholder. (Foto: SCiO)
Sammen med din smarttelefon kan SCiO gi svar i løpet av sekunder på hva slags molekyler gjenstanden du har foran deg inneholder. (Foto: SCiO)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Teknisk Ukeblad skrev om SCiO første gang allerede 12. mai 2014. De siste årene har utviklingsarbeidet av den håndholdte scanneren som lar deg se i detalj hva slags molekyler nesten hva som helst inneholder, skapt entusiasme over hele verden. Utviklerne har samlet inn over 24 milioner kroner gjennom Kickstarter.

SCiO er en av mange moderne teknologiprodukter som Israel-boikottere aldri vil kunne bruke. Det er nemlig israelerne Damian Goldring og Dror Sharon som har utviklet SCiO sammen med sitt israelske team. Goldring og Sharon har vært venner siden de studerte sammen på Technion-universitetet i Haifa.

Damian Goldring og Dror Sharon. (Foto: SCiO)

Nå er SCiO nærmere markedet enn noen gang før, og du kan forhåndsbestille molekylscanneren gjennom firmaets nettside.

  • Hvilken avocado er mest moden?
  • Hvor mye fett er det i milkshaken?
  • Hva er helsen til potteplanten i stua?

SCiO gir deg svaret.

Tidligere SV-leder Kristin Halvorsen, nåværende leder av Bioteknologirådet, og andre som boikotter Israel må huske at dette er teknologi som de må holde seg langt unna!

Se mer hvordan scanneren virker i YouTube-filmen under.

Forrige artikkelDan Poraz i MIFF Østfold: Den aktuelle situasjonen + årsmøte
Neste artikkel– Israel må ha grenser som kan forsvares
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -