Minervanett: Mirakelet i Israel

– Israel er et økonomisk og multietnisk mirakel, skriver Mats A. Kirkebirkeland, rådgiver i Civita.

Skjermdump fra Minervanett.no 13. januar 2016.
Skjermdump fra Minervanett.no 13. januar 2016.

Mats A. Kirkebirkeland (26) er rådgiver i Civita, fast skribent i Minerva og aktiv i Høyre. Han har studert finans ved Handelshøyskolen BI og statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Onsdag 13. januar har han publisert en artikkel med tittelen Mirakelet i Israel på Minervanett.no. Med utgangspunkt i byen Haifa forteller han om det økonomiske og multietniske mirakelet i verdens eneste jødiske stat. Les artikkelen.

Forrige artikkelJahn Otto Johansen i MIFF Arendal: Folkemord – fra den armenske tragedien, via Holocaust til Syria
Neste artikkelIsraels luftvåpen forhindret bombeangrep
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.